onze diensten

Benieuwd naar onze diensten?

Mobiele apps voor iedereen.

Wij ontwikkelen mobiele apps die uw bedrijfsprocessen verbeteren en doelgerichte oplossingen bieden voor vooropgestelde problemen of aandachtspunten. Afhankelijk van uw aanvraag stellen wij een app-concept samen die zich focust op het bereiken van uw doelgroep en waarde biedt aan de eind-gebruikers.

UI & UX DESIGN

Design op maat voor uw project.

UX design is het centraal plaatsen van de gebruiker in het designproces waardoor aandacht wordt besteed aan het gebruik van een app of toepassing.

UI design is het visueel kiezen en plaatsen van elementen dat ervoor zorgt dat een project er aantrekkelijk uitziet.

Webapplicaties voor elk type organisatie.

Ongeacht de grootte van uw organisatie, zijn er ongetwijfeld processen die kunnen worden geautomatiseerd. Dankzij moderne software kunnen wij uw huidige processen automatiseren en tools creëren die volledig op basis van uw voorkeuren werken. Zit u al enige tijd met een start-up idee die u graag zou willen bespreken? Kom gerust langs voor kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Websites en webshops die de juiste indruk achterlaten.

Na een grondig gesprek waarbij wij uw visie, doelen en verwachtingen begrijpen, ontwerpen wij websites en webshops die uw belangrijkste doelen realiseren. U kunt uw websites en webshops volledig zelf beheren en integreren met uw huidige bedrijfsprocessen.

HR-Award voor Bilfinger

”De implementatie van onze interne app zorgt ervoor dat we mee blijven met de huidige manier van communiceren. De app is super gemakkelijk in gebruik zowel voor de beheerder als de gebruiker! Mede-dankzij de app dat Futurize voor ons heeft ontwikkeld, hebben wij een HR-award gewonnen in Duitsland."

sofie maes

Bilfinger ROB