Veelgestelde vragen.

Voor veel mensen heerst er verwarring om wat UI en UX precies is. Wij proberen dit steeds simpel voor te stellen.

Wat is UI Design?

UI is de afkorting voor User Interface. UI bestaat voornamelijk uit het visueel aantrekkelijk maken van software. Wel, is dit niet het belangrijkste. Het gaat er niet alleen om hoe alles eruit ziet, maar ook hoe het werkt, waar elementen geplaatst worden en hoe makkelijk een interactie mogelijk is. Het is dus meer dan afbeeldingen, illustraties en tekst.

Wat is UX Design?

UX is de afkorting voor User Experience. Als het product voor de gebruiker op een positieve manier waarde creëert die is beloofd, dan ben je geslaagd in de user experience. Een sterke user experience houdt rekening met de emoties en het gevoel van de gebruiker tijdens het doorlopen van de verschillende schermen.

Waarom Futurize?

Aangezien wij thuis zijn in zowel UI als UX design en passie hebben voor het ontwerpen van software, brengen wij uw idee tot leven door app- of website-ontwerpen te illustreren met het gevoel van de gebruiker als focus.

Een project in gedachten?

Laat ons weten wat u graag zou willen ontwikkelen of ontwerpen en wij nodigen u uit voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor.

Bedankt! Uw inzending is goed ontvangen.
Oeps... Er is iets mis gegaan bij het versturen van het formulier.